Joel Lööw

Teknik, arbetsmiljö och gruvor

18 agusti 2019

Uppdaterad sida

Det finns (en ganska liten) chans att du besökt denna sida några gånger. Om du gjort det så har du säkert märkt att dess utformning förändrats fler gånger än vad dess innehåll förändrats. Det antar jag är risken med att ha detta som ett hobbyprojekt, när det helt enkelt är roligare att pilla med utformningen istället för att faktiskt skriva saker.

Nu uppdaterar jag sidans utformning och funktionalitet igen (och skriver faktiskt något, tänka sig). Anledningen är att jag snart faktiskt kan komma att få användning av hemsidan. Jag har dessutom hittat ett sätt att smidigare hantera den. Mer om detta i senare inlägg.

Än så länge har jag främst uppdaterat hemsidan utseende (kan hända att vissa saker ser knasigt ut på mobila enheter). Men, följande innehåll och funktionalitet är planerat (jag skriver detta mycket för att jag själv ska komma ihåg det):

Planerade inlägg och innehåll:

Jag misstänker att jag glömt mycket av det jag tänkt göra (men om jag skulle komma ihåg kanske jag uppdaterar detta inlägg). Jag har ingen tidsplan för allt detta. Det mesta är ganska enkelt så det borde inte ta allt för länge.

GitHub ResearchGate LinkedIn